Orthomoleculaire geneeskunde, Bioresonantie

en Coaching

Over ons:

Mijn naam is Eveline van Drongelen.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een artsenpraktijk ben ik in het voorjaar van 2013 Bioresonantie en Coachingpraktijk Eveline van Drongelen gestart. Mijn doel is om via reguliere en complementaire kennis en vaardigheden fysieke en mentale klachten bij mensen te verbeteren. Dat is een grote uitdaging waarbij ik out of the box en analytisch denken probeer te integreren. Zo probeer ik de oorzaak van de klachten op te sporen en te behandelen.

Vaak is tegen mijn klanten gezegd: ''U moet met uw klachten leren leven, of het zit tussen uw oren.'' Hoe geweldig is het dan als het toch lukt om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren.

Beroepsvereniging Eveline:

Marjolein van Drongelen is sinds 2015 ook als therapeut actief in de praktijk. 

"Eveline had het zo druk in de praktijk en het fascineerde mij welke resultaten ze behaalde met haar werk. Dat was voor mij reden om me nog meer inhoudelijk te gaan verdiepen en uiteindelijk ook als therapeut aan de slag te gaan. Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs waarin ik nog steeds als docent actief ben. Mijn drive is altijd mensen helpen om een stap verder te komen in hun leven."

Beroepsverenigingen Marjolein:

Onze opleidingen en werkwijze:

Professionalisering vinden wij heel erg belangrijk.

  • We hebben een CPION geaccrediteerd diploma HBO medische basiskennis volgens de PLATO normen (juni 2018)
  • In december 2018 hebben we de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde volgens de KPNI bij Natura Foundation afgesloten met een diploma.

Voor een overzicht van onze bijscholing in de loop der jaren verwijzen wij u naar deze pagina.

Verder doen wij veel onderzoek naar de nieuwste behandelmethoden en de nieuwste materialen om de behandelingen zo efficiënt mogelijk uit voeren.   

We zien het als onze roeping om mensen te helpen hun geestelijke en/of lichamelijke gezondheidssituatie te verbeteren.

De kernkwaliteiten van waaruit we werken zijn: aandachtig, kwaliteitsbewustzijn, resultaatgericht, doortastend, no nonsense, empathisch, eerlijk en persoonlijk.

Realiseert u zich dat we geen artsen zijn. Bij acute problemen dient u te allen tijde het advies van uw arts op te volgen. Onze behandelingen zijn complementair op die in het regulier medische circuit. Ga met uw klachten altijd eerst naar uw huisarts!

Onze praktijk:

De praktijk is aan huis gevestigd. Dit betekent helaas dat er geen wachtruimte aanwezig is. Daarom verzoeken wij u om op de afgesproken tijd te komen. De praktijk is niet optimaal toegankelijk voor invaliden. Dit betekent dat u nog wel enkele meters moet kunnen lopen om door ons behandeld te kunnen worden. De praktijk is met de auto goed bereikbaar en er is voldoende parkeermogelijkheid. De bushalte (Volterbeek) ligt op 5 minuten loopafstand.

We hebben geen pinautomaat. We willen na het consult direct afrekenen. Dit kan contant of via een betaalverzoek. We kunnen een factuur voor u maken, die u afhankelijk van uw zorgverzekering kan indienen voor vergoeding (zie ook tarief en vergoedingen). De factuur wordt per beveiligde mail verzonden.

Als u een gemaakte afspraak niet na kunt komen wilt u deze dan minstens 48 uur van te voren afzeggen? Als u te laat afzegt moeten we u helaas het consult tarief doorberekenen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Openingstijden:

Maandag: 9.00 uur - 18.00 uur

Dinsdag: 9.00 uur - 18.00 uur

Woensdag: 9.00 uur - 18.00 uur

Donderdag: 9.00 uur - 18.00 uur

Voor urgente vragen zijn wij 's avonds en in het weekend bereikbaar.

Wij werken niet ambulant. 

Praktijkadres: Bolksbeek 6 in Zwolle

Telefoon: 06-15369568

E-mailadres: [email protected]

KVK-nummer:58474978

BTW-nummer: 853055348B01

Beroepsorganisatie Eveline: CAT Vergoedbaar

Beroepsorganisaties Marjolein: CAT Vergoedbaar, Kwaliteitstherapeuten & RBCZ